dag 6

26. august 2005

Startside
dag 4
dag 5
dag 6
bjørnejagt
dag 8
dag 9
dag 10
dag 11
dag 12

 

Min ferie i Sverige og Norge 2004

Her finder du min dagbog og lidt billeder fra turen.

Dag 6    Tirsdag

God morgen dag 6 det er nu tirsdag hvis jeg husker rigtigt.

Jeg kom lidt sent op klokken var 09.45 og det var fordi at solen skinnede på teltet. Tempreturen nåede derfor op på 15 grader inde i teltet, lidt mere end i nat ved 02.05 da var vi under 5°.

For en Sikkerheds skyld havde jeg lagt inder soveposen i 0g det kunne bestemt mærkes, jeg svede om fødderne men frøs om næsen, den var jo uden for soveposen....

Jeg er ikke helt tilfreds med pladsen der er en hund der konstant glammer, man kan høre hovedvejen lige ved siden af, og udsigten til vandet er ikke så god herfra. Da jeg skal være tjekket ud kl. 12.00 må jeg heller, skynde mig lidt. Jeg vil forsøge at finde en campingplads der ikke ligger så tæt på storbyen.

 

Naboerne fra Hamborg
lejerpladsen ved Mora  Udsigten fra teltet Selve Camping pladsen Udsigten ud over søen
Stranden til begge sider Stranden set fra badebroen
3 Billeder fra en nærliggende by Hode bygningen på Campingpladsen med kiosk Idyllisk udsigt
Hvis man er en god fisker fanger man en Gedde Sandstrand langs campingpladsen

Jeg fandt en meget bedre plads kun 16 km fra storbyen

Og stadig ved siden af denne sø (Orsasjøn). En lille men skøn og fredelig camping plads her er i øjeblikket, kl. 14.00 kun 4 tysker og mig, nå lige nu kommer de en tysk autocamper så er vi oppe på 6 campister på pladsen.

Mine nærmeste naboer er et tysk ægtepar i 30-35 års alderen de kommer fra Hamborg, de kørte via Danmark til Stokholm og sejlede derfra videre til Finland, kørte over Lapland, og fik så den ide at tage en smut over Nordkap, hvad de var lige ved at fortryde de vil måske komme i tidsnød for at komme hjem, men som manden sagde så havde det været en drøm for dem de sidste 15 år, og som nu gik i opfyldelse.

--------------

Sidder igen og slikker den sidste sol her kl. 15.00 der kommer af og til små skyer forbi og dækker over solen. Jeg er dog lidt rigeligt omsværmet her til eftermiddag der er konstant vebse eller bier der vil i nærkontakt med mig, jeg er dog ikke intreseret i deres tilstedeværelse så tæt på.
Så det ser sikkert komisk ud når jeg basker med arme og ben for ikke at blive stukket af de væmmelige små kreaturer.

Hvis venner blot kunne opleve denne skønne stilhed og smukke udsigt. !!!

jeg har besluttet mig, jeg bliver et par dage her, havde jeg dog blot fundet denne campingplads i gårdaftes.

I morgen vil jeg på bjørne jagt, de siger at man kan finde bjørne her i nærheden. Så jeg tager på jagt i morgen formiddag i håbet om at finde en Grislig eller noget i den retning.
Man er vel på vildmarks camping.

---------------

Aftensmaden var hentet i nærmeste by Mora, kyllingnugis  og nudler som var medbragt hjemme fra.

En så dårlig kok som jeg nu engang er, var glad for at brugsanvisningen var på dansk. Og som noget helt nyt på denne tur så havde jeg købt 6 stk. øl, det var lige prikken over iet, på en så dejlig dag hvor man kunne solbade om dagen og sikkert kommer til at fryse her til natten, i hvert fald om næsen.

Aftenen bød på megen snak med naboen så samtalen var på tysk, og enkelte ord på dansk, som manden godt kunne forstå.

Det hele gik lige så godt på tysk at da jeg kom ind i kiosken på pladsen, startede jeg på tysk og følte mig så dum da jeg fik skiftet til et eller andet sprog der nok ligger mellem svensk og dansk...

Klokken er nu næsten 22.00 og det er vel tiden vor myggene ikke skal stikke mere, så jeg søger ind i et koldt og også lidt klamt/halvfugtigt telt.

Nu er spørgsmålet så bare skal jeg ligge inder sove posen i eller kun benytte polarsoveposen alene. ???

En ting er helt sikkert i morgen tidlig vil solen kunne skinne direkte på teltet for jeg er midt ude på pladsen, så der er ikke noget der skygger på teltet. Eneste forhindring er hvis solen ikke kan skinne igennem skyerne...

Zz z zzz z.

Startside | dag 4 | dag 5 | dag 6 | bjørnejagt | dag 8 | dag 9 | dag 10 | dag 11 | dag 12

Dette Websted blev sidst opdateret 02. september 2004