dag 8

26. august 2005

Startside
dag 4
dag 5
dag 6
bjørnejagt
dag 8
dag 9
dag 10
dag 11
dag 12

 

Min ferie i Sverige og Norge 2004

Her finder du min dagbog og lidt billeder fra turen.

Dag 8    Torsdag

Frisk kl. 6.00 men ventede til kl. 8.00 med at komme ud af soveposerne, på det tidspunkt var temperaturen inde i teltet nået op på 22° og med en polarsovepose med indlæg blev det alt for varmt.

Værtinden kom som sædvanlig kl. 9.00 for at holde åbent i den lille butik, til kl. 11.00 . Et af de tyske par afrejser i dag og så er vi kun 3 campister tilbage på pladsen.

Jeg tog ind til civiltiationen, til en by der hedder Mora, her fik jeg lidt information 0m Norge og campingpladser.

Så gik jeg mig en tur ned af det lokale strøg (gågade), ikke fordi at jeg skulle handle men for at se hvad der rør sig i en lille Svensk provinsby.

Irene ankommer som sædvanlig kl 9.00 til pladsen Vejret ser ikke så godt ud i dag vi køre til byen Natur billeder fra pladsen man behøver ikke at tage ud i skoven for at finde naturen disse billeder er taget lige uden for teltet Teltet tidlig morgen
Det er ikke en gammel by jeg er kommet til men denne bil var en del af gadebilledet Det er byen med Wassa løbene og det blev tydelig markeret i gadebilledet
Gamle huse ved havne området

Mora by

Et kareteristisk hus i Sverige
Et lokomotiv i gadebilledet
Der var også husbåde i havnen i Mora Vi var nået så langt nord på at busserne var halvt fragtbil og halvt bus

Jeg fik en ide, jeg ville havde mig en Svensk burger, men det var ikke nogen syekse det eneste der var helt ok var den smukke Svenske kvinde der serverede den, prisen 39kr, for noget Macdonelt servere til 15 kr. i Danmark, dernæst var der mindst to hele røde løg i, godt nok skåret i skiver men det var vammelt.

Nå men det måtte jo udgøre frokosten.

Dernæst var der kun at tanke bilen til morgendagens tur ind over grænsen til Norge. Og så skulle jeg bruge nogle småting ved købmanden.

Hjemme ved lejeren igen kl. ca.15.00 lavede jeg mig en god kop kaffe. Der efter lagde jeg mig på liggeunderlaget og tog en velfortjent søvn på et par time, så nu håber jeg at jeg kan sove i nat.

Aftens maden var 10 pølser og en bakke kartoffelsalat, det fylder måske lidt rigeligt i maven men det smagte rigtigt godt.

Her til aften vil jeg hygge mig inde i teltet for det er begyndt at regne.

Og så er der kommet et tysk ægtepar til pladsen, sener på aftenen kom der en skummel enlig herre fra Tyskland med et alt for lille telt, (sådan et man bruger hvis man køre MC.)

Desværre lagde han sig lige ud for min udgang og tog dermed min udsigt.

Nå jeg skal jo videre i morgen tidlig, så jeg begynder at pakke bilen så der kun er teltet, mig, og nogle enkelte ting.

Så kan jeg også se tv i aften for jeg har trukket en 12v ledning fra mit ekstra batteri og ind i teltet. Det betyder også at jeg har lys til at læse ved.

Z zzz zzz.

Startside | dag 4 | dag 5 | dag 6 | bjørnejagt | dag 8 | dag 9 | dag 10 | dag 11 | dag 12

Dette Websted blev sidst opdateret 03. september 2004